Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μήνυμα της Σταρακά για στήριξη της τοπικής αγοράς της Αιτωλοακαρνανίας εν όψει εορτών

«Ας στηρίξουμε όλοι την τοπική αγορά και τα καταστήματα της Αιτωλοακαρνανίας», προτρέπει τους καταναλωτές η Βουλευτής

Κοινοποίηση

Σε στήριξη της τοπικής αγοράς και των καταστημάτων της Αιτωλοακαρνανίας εν όψει εορτών καλεί το καταναλωτικό κοινό η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά. «Αυτές τις ημέρες, που ούτως ή άλλως θα κινηθούμε στην αγορά, ας επιλέξουμε να κάνουμε τις αγορές μας από τα τοπικά εμπορικά καταστήματα. Να στηρίξουμε τους Αιτωλοακαρνάνες εμπόρους, τις τοπικές επιχειρήσεις. Να στηρίξουμε και την εστίαση. Το έχουν ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ», λέει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωσή της

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι γιορτές έρχονται, οι άγιες μέρες πλησιάζουν και ο κόσμος έχει ανάγκη από το να ανέβει λίγο η ψυχολογία του. Στο πλαίσιο αυτό, θέλω να απευθύνω ένα κάλεσμα προς τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας. Αυτές τις ημέρες, που ούτως ή άλλως θα κινηθούμε στην αγορά, ας επιλέξουμε να κάνουμε τις αγορές μας από τα τοπικά εμπορικά καταστήματα. Να στηρίξουμε τους Αιτωλοακαρνάνες εμπόρους, τις τοπικές επιχειρήσεις. Να στηρίξουμε και την εστίαση. Το έχουν ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ.

Η δύσκολη καθημερινότητα τα τελευταία χρόνια έχει δυστυχώς οδηγήσει τις τοπικές επιχειρήσεις να παλεύουν καθημερινά με τη συνεχή πτώση του τζίρου τους, την έλλειψη ρευστότητας, τα αυξημένα λειτουργικά έξοδα και την εξαντλητική φορολόγηση, με πολλούς εμπόρους να αναγκάζονται να βάζουν λουκέτο.

Κάντε λοιπόν τη βόλτα σας, ψωνίστε και πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στην περιοχή σας. Στηρίξτε τα καταστήματα της γειτονιάς σας, τους ανθρώπους που βλέπετε κάθε μέρα. Η στήριξη τους είναι και στήριξη στις θέσεις εργασίας, είναι και στήριξη στα επαγγέλματα του καθενός, καθώς τα χρήματα μένουν εδώ και προφανώς επιστρέφουν στον τόπο μας. Αξίζει όσο μπορούμε να τα επιλέγουμε δείχνοντας έμπρακτα ότι είμαστε εδώ, στο πλευρό τους, όπως και αυτά για εμάς. Ειδικά αυτή την περίοδο, η ενίσχυση στην τοπική οικονομία και τους εμπόρους μας είναι το μοναδικό οξυγόνο για να κρατήσει «ζωντανές» την τοπική αγορά και τις πόλεις μας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου [hide]

Διαβάστε επίσης: