«Μεσολόγγι 2021»: Έκθεση των έργων του Μαθητικού Διαγωνισμού ζωγραφικής και φωτογραφίας

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρα 20.00 τα εγκαίνια

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρα 20.00, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων μαθητών και μαθητριών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Φωτογραφίας ο οποίος διοργανώθηκε απ’ τον Δήμο Μεσολογγίου κι εντάχθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Η έκθεση, ωστόσο, θα βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών από την Τρίτη 8 Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός είχε μεγάλη συμμετοχή με τις ζωγραφιές των μαθητών να υπερβαίνουν τις 150 και δεκάδες φωτογραφίες ν’ ανεβαίνουν σε προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο Instagram με το όνομα «Messolonghi_2021».

Ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου που έδινε την ευκαιρία στους μαθητές να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν, να αποτυπώσουν σκηνές, τοπία, μέρη όπου είχαν εκτυλιχθεί μεγάλα γεγονότα στην προσπάθεια των Ελλήνων για απελευθέρωση. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Τετάρτης (9/6) θα βραβευθούν και οι διακριθέντες μαθητές. Το επόμενο διάστημα θα δοθούν Έπαινοι σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, κατόπιν συνεννόησης με τα σχολεία τους.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος