Μεσολόγγι: Αντιδράσεις για τη μετάθεση νοσηλεύτριας στο Νοσοκομείο Αγρινίου

«Αποδυναμώνεται περαιτέρω η στελέχωση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου εν καιρώ πανδημίας» σημειώνει ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Μεσολόγγι η μετάθεση μιας εκ των νοσηλευτριών της κλινικής COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε θέση διοικητικού υπαλλήλου στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου (ΕΣΜΕΣ) απέστειλε επιστολή στην 6η ΥΠΕ, όπου εκφράζει εντόνως τη διαμαρτυρία του σχετικά με την απόφαση, σημειώνοντας πως «αποδυναμώνεται περαιτέρω η στελέχωση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου εν καιρώ πανδημίας».

Η ανακοίνωση του ΕΣΜΕΣ:

«Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πληροφορήθηκε πρόσφατα τη μετάθεση μιας εκ των νοσηλευτριών της κλινικής COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου σε θέση διοικητικού υπαλλήλου στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Σας καταθέτουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός αυτό, το οποίο αποδυναμώνει περαιτέρω τη στελέχωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου εν καιρώ πανδημίας, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους δημότες της πόλης μας.

Μετά λύπης μας παρατηρούμε να τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά τη στελέχωση του νοσοκομείου Μεσολογγίου, καθώς πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, νοσηλεύτρια με καταγωγή από το Μεσολόγγι είχε ζητήσει τη μετάθεσή της από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου – και μάλιστα όχι σε διοικητική θέση, αλλά σε αντίστοιχο νοσηλευτικό πόστο -, χωρίς το αίτημά της να γίνει δεκτό από την 6η ΥΠΕ. Δυστυχώς, η συντοπίτισσά μας έχασε τη ζωή της σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά την επιστροφή της στο Μεσολόγγι μετά το τέλος της νυχτερινής της βάρδιας.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας επί του ζητήματος».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες