Με «Καλάβρυτα 1943» και «Παράλληλες Μητέρες» συνεχίζει το «Άνεσις»

Δύο ταινίες από την Πέμπτη στον Δημοτικό κινηματογράφο

Ο Δημοτικός κινηματογράφος «Άνεσις», από την Πέμπτη 18 έως την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2021, θα προβάλλει τις ταινίες «Καλάβρυτα 1943» και «Παράλληλες Μητέρες». Ο Κινηματογράφος λειτουργεί ως covid free χώρος και δέχεται θεατές μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Από 12 ετών και κάτω επιτρέπεται η είσοδος και με self test. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας.

«Καλάβρυτα 1943»

Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυό τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος.
Ηθοποιοί: Max Von Sydow, Astrid Roos, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάννης, Martin Laer, Alice Krige, Tomas Arana, Γιώργος Βογιατζής, Μάξιμος Λιβιεράτος, Τάσος Καρλής.

Ώρες προβολής: 19:30 καθημερινά.

«Παράλληλες Μητέρες»

Η Γιάνις είναι φωτογράφος η οποία μεγαλώνει μόνη τη μικρή κόρη της. Μια σειρά ενδείξεων τη γεμίζει αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι η αληθινή της μητέρα και αποφασίζει να κάνει τεστ DNA.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ.
Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Μιλένα Σμιτ, Ισραέλ Ελεχάλδε, Αϊτάνα Σάντζεζ Χιχόν, Ρόσι ντε Πάλμα.

Ώρες προβολής: 21:30 καθημερινά, εκτός Τρίτης.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Τιμές εισιτηρίων: 6 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ μαθητικό, φοιτητική, ανέργων, πολυτέκνων, ΑμεΑ (με την επίδειξη κάρτας). Tηλ. Επικοινωνίας: 2641044345.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες