Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Με ελλείψεις, αλλά με Μπερμπάτοφ ο ΠΑΟΚ – Η αποστολή με Παναιτωλικό

Κοινοποίηση

Με πολύ τακτική ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Παναιτωλικού ο ΠΑΟΚ, κάνοντας προσομοίωση των συνθηκών του ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Οι παίκτες του Τούντορ δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και την εκρηκτικότητα με τον Πάολο Αρτίκο, ενώ το… μενού είχε και παιχνίδια αποφόρτισης με κυκλοφορία της μπάλας με τα χέρια.

Ο Μιγκέλ Βίτορ έκανε τρέξιμο στο γήπεδο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο, ο Μάριν Λέοβατς ειδικό πρόγραμμα επανένταξης, ο Χάρης Χαρίσης πραγματοποίησε θεραπεία και ποδήλατο και ο Ρικάρντο Κόστασυνέχισε μετεγχειρητική θεραπεία. Το απουσιολόγιο συμπληρώνεται με το όνομα του τιμωρημένου Γιώργου Τζαβέλλα.

Οι 18 παίκτες που είναι στην αποστολή: Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: