Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Μαζεύει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο ο ΑΟ Αγρινίου

Κοινοποίηση

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχωρά ο ΑΟ Αγρινίου, ο οποίος διοργανώνει δράση στήριξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου, ενόψει Χριστουγέννων.

“Με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών άπορων οικογενειών συμπολιτών μας, ο Αθλητικός Όμιλος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, οργανώνει δράση συγκέντρωσης
τροφίμων μακράς διάρκειας” σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΑΟΑ.

Η δράση θα γίνει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου, στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τους Τιτάνες Παλαμά.

“Καλούμε όλους όσους παραβρεθούν στον αγώνα, να στηρίξουν με τον τρόπο που μπορούν την προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου” σημειώνει κλείνοντας η ανακοίνωση.

Εκδήλωση του Συλλόγου στο ΠΑΝcafe

Εν τω μεταξύ, στις 18 Δεκεμβρίου (Παρασκευή, 22:30), ο ΑΟ Αγρινίου διοργανώνει την εκδήλωση του συλλόγου στο ΠΑΝcafe, όπου υπόσχεται “μια αξέχαστη λαική βραδιά με πολλές εκπλήξεις”. Προσκλήσεις (12 ευρώ) είναι διαθέσιμες από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: