Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Market Pass: Πληρωμές και στις άυλες κάρτες – Πότε θα πληρωθούν όσοι κάνουν αίτηση έως 15/3

Κοινοποίηση

Το αργότερο έως την Τετάρτη 8 Μαρτίου θα έχουν πιστωθεί όλες οι ψηφιακές κάρτες

Ξεκινούν, από την Δευτέρα 6 Μαρτίου, οι πληρωμές στους δικαιούχους που επέλεξαν την άυλη κάρτα για το Market Pass, για το οποίο οι αιτήσεις συνεχίζονται μέχρι και την 15η Μαρτίου. Σε ό,τι αφορά τους δικαιούχους που κάνουν αίτηση με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό από 1 έως 15 Μαρτίου, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 20ή Μαρτίου 2023.

Η πίστωση των ποσών στις άυλες ψηφιακές κάρτες δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται τα ποσά να έχουν πιστωθεί το αργότερο έως την Τετάρτη 8 Μαρτίου. Οι δικαιούχοι που επέλεξαν την άυλη ψηφιακή κάρτα θα λάβουν το 100% του ποσού, που αφορά στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Για όλους τους δικαιούχους που έχουν υποβάλει αίτηση με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό, η ενίσχυση των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 3η Μαΐου 2023.

Οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Market Pass λήγουν αυτομάτως στις 31/8/2023 και δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή.

Η δε προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Market Pass λήγει στις 15 Μαρτίου.

Οι επόμενες πληρωμές

Με βάση όσα έχουν ανακοινωθεί, οι δικαιούχοι άυλης ψηφιακής κάρτας που θα υποβάλουν αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

  • στις 20 Μαρτίου για Φεβρουάριο και Μάρτιο.
  • στις 3 Απριλίου για τον Απρίλιο.
  • στις 3 Μαΐου για το Μάιο.
  • στις 3 Ιουνίου για τον Ιούνιο.
  • στις 3 Ιουλίου για τον Ιούλιο.

Όσοι επέλεξαν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υποβάλλουν αίτηση από 1-15 Μαρτίου θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

  • στις 20 Μαρτίου για Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.
  • στις 3 Μαΐου για Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: