Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«MAIROULA» από την Πειραματική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ

Κοινοποίηση

«Mairoula» της Μαριάννας Νικολογιάννη την Παρασκευή, 9 Μαρτίου

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου συνεχίζει το δεύτερο κύκλο της Πειραματικής του Σκηνής με το έργο «Mairoula» της Μαριάννας Νικολογιάννη την Παρασκευή, 9 Μαρτίου, ώρα 9.μ.μ. Η παράσταση θα ανέβει στον 4ο όροφο του τσιμεντένιου κτιρίου της δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ.

Σκηνοθεσία: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
Εικαστικό περιβάλλον: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ
Φωτισμοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΠΟΣ
Βοηθοί σκηνοθέτη: ΑΣΤΕΡΩ ΠΕΡΓΑΝΤΗ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΤΑΝΑΣ
Ερμηνεύει η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ

Πρεμιέρα: Παρασκευή, 9 Μαρτίου. Παραστάσεις κάθε Παρασκευή στις 9 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 8€, γενική είσοδος. Κρατήσεις εισιτηρίων τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 26410 21158 (9:00-13:00). Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης (20.00-21.00). Την ιδιαιτερότητα της παράστασης την καθορίζει ο περιορισμένος αριθμός Θεατών (30) ανά παράσταση

Λίγα λόγια για το έργο:

“Hello my name is Mairoula… and for the last two years I have lived in London… but tonight I m going back to my country!”

Μια κοπέλα η Μαιρούλα, ήδη μετανάστης στην Αγγλία, τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα επιστρέψει στην χώρα της την Ελλάδα ή θα συνεχίσει να ζει στο Λονδίνο. Την παραμονή της επιστροφής της στην Ελλάδα, η Mairoula σε δίλημμα για τη σωστή απόφαση, παλεύει με τις σκέψεις της και την αναζήτηση της ευτυχίας της, να μείνει στο Λονδίνο ή να γυρίσει στην χώρα της, την Ελλάδα;

Έτσι λοιπόν παρουσιάζει στο “Αγγλικό κοινό” τους προβληματισμούς της με άμεσο και απολαυστικό τρόπο, αντιπροσωπεύοντας ένα μεγάλο μέρος νέων που φεύγουν για το εξωτερικό, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, καθώς και τη μόνιμη σκέψη τους για την επιστροφή τους στην χώρα τους και στους δικούς τους ανθρώπους.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: