Κώστας Πιστιόλας: «Κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε αποτελέσματα»

Σε Σκουτεσιάδα, Ραΐνα, Άγιο Νικόλαο και Καμαρούλα ο υποψήφιος Δήμαρχος

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι σε Σκουτεσιάδα, Ραΐνα, Άγιο Νικόλαο και Καμαρούλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστα Πιστιόλα, που περιόδευσε στις εν λόγω περιοχές τις προηγούμενες ημέρες. Ο κ. Πιστιόλας και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού συνομίλησαν με τους κατοίκους και άκουσαν τα προβλήματά τους, κοινή συνισταμένη των οποίων ειπώθηκε ότι είναι η απαξίωση και η αδιαφορία…

Ο Κώστας Πιστιόλας και οι υποψήφιοί του έχουν γίνει δέκτες παραπόνων από τους κατοίκους των χωριών και των τοπικών ενοτήτων, οι οποίοι κάνουν λόγο για εγκατάλειψη.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση των χωριών μας, με αυτήν την απαξίωση. Θα ξαναδώσουμε ζωή στα χωριά μας. Κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε λύσεις και να φέρουμε αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας», σχολίασε ο κ. Πιστιόλας κι επανέλαβε τη δέσμευσή του, που είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος του Προγράμματός του, για ισόρροπη ανάπτυξη στις Δημοτικές Ενότητες και στα χωριά μας.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος