Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Κόρσιενς: «Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»

Κοινοποίηση

O Γιενς Κόρσιενς υπογράμμισε στην κάμερα του Novasports, πως ο Παναιτωλικός είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα ενόψει και δουλεύουμε όλες τις τελευταίες ημέρες πολύ σκληρά, γιατί χρειαζόμαστε πολύ τους βαθμούς ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ανέβουμε περισσότερο στην βαθμολογία. Η νίκη με τον ΠΑΣ ήταν πολύ σημαντική για πολλούς λόγους, μας έδωσε ώθηση και τώρα έχουμε αισιοδοξία ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς σε ακόμη πιο δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα με πολλούς φανατικούς και με πολύ καλή έδρα και ποιότητα ποδοσφαιριστών, αλλά πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι τους, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: