Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Κοπή Βασιλόπιτας από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το σχήμα «ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ»

Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο «Studio ΠΙΘΑΡΙ» στο Αγρίνιο, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023. Η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, γονείς, φίλοι, εθελοντές, προσωπικό και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή (ΤΔΕ) μοιράστηκαν όμορφα συναισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης για τα «Γενναία Παιδιά». Η Πρόεδρος της ΤΔΕ Λαμπρινή Κολοβού καλωσόρισε τη νέα χρονιά κι ευχήθηκε υγεία, αγάπη, ευτυχία και αλληλεγγύη.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το σχήμα ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ με τους Τάκη Φώλια, Διονύση Ρήγαλο, Κωστή Πατσιαλό, Λυδία Γεωργακοπούλου.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» οι Βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Θάνος Μωραϊτης, Κώστας Καραγκούνης, Γιώργος Βαρεμένος, Σπήλιος Λιβανός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωσταντάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες Αθανάσιος Μαυρομάτης και Λάμπρος Δημητρογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Παπαγεωργιου, Πάνος Μαρνέζος, Μίμης Σκορδόπουλος, Κ. Ζώης, Βασίλης Φωτάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι και πολιτευτές, η Χριστίνα Σταρακά, η Γεωργία Μπόκα ο Θανάσης Παπαθανάσης κ.α.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: