Γερμανός: «Κοντά στον Σύλλογο σα μέλος και χορηγός, όχι ως Πρόεδρος» (VIDEO)

Μίλησε «ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ» ο Περικλής Γερμανός – Τί είπε για την αποχώρηση Τσιαμάκη, για τη διάδοχη διοικητική κατάσταση, για τις οφειλές και για τη συμμετοχή στην Α2

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Αγρινίου Περικλής Γερμανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τρίτης «ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ» με τους Χρήστο Στούμπο και Αλέξανδρο Κουτσιούμπα. Μίλησε για τις εξελίξεις και τα θέματα που αφορούν τον ΑΟ Αγρινίου.

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη μετά COVID-19 εποχή και τη νέα πραγματικότητα, με τα οικονομικά να είναι πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες. Χαρακτήρισε ως «τεράστια απώλεια για τοn Σύλλογο» την αποχώρηση του Ντίνου Τσιαμάκη. Μιλώντας δε για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της 24ης Ιουνίου, είπε ότι «θα υπάρξει κάποια διάδοχη διοικητική κατάσταση, καθώς ήδη αρκετός κόσμος ενδιαφέρεται». Επεσήμανε, ωστόσο, ότι «δε θα προσφέρει στην ομάδα από το πόστο του Προέδρου ή του Αντιπροέδρου στη νέα Διοίκηση που θα δημιουργηθεί, όμως θα είναι κοντά σα μέλος και χορηγός».

Αποκάλυψε ότι ο ΑΟ Αγρινίου, την περασμένη Παρασκευή (12/6), δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α2, «χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η παρουσία της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη».

Όσον αφορά τις οφειλές που έχει ο Σύλλογος, είπε ότι «χρωστάει ένα μήνα», ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στα δημοσιεύματα από μέσα της Αθήνας που -όπως τόνισε- «καταφέρθηκαν της ομάδας».

Εξέφρασε τέλος τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Διαμαντάκο, λέγοντας ότι «η φετινή χρονιά πιστώνεται στον ίδιο», ενώ τέλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στη Γενική Συνέλευση και να βοηθήσει με τον τρόπο του.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Περικλή Γερμανού:

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος