Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άρη – Χωρίς κόσμο οι φιλοξενούμενοι

Από 10 ευρώ τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής – ΕΝΑ απλό εισιτήριο μπορούν ν’ αγοράσουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας της τελευταίας τριετίας

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε ότι, λόγω των ιδιαιτεροτήτων του γηπέδου και το θεσμικό πλαίσιο μετακίνησης φιλάθλων που υφίσταται, δε μπορεί να διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας. Η απόφαση, όπως αναφέρει η ΠΑΕ, ισχύει για όλη την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ενώ τονίζει πως κι αυτή με τη σειρά της δεν θα αιτηθεί εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας.

Ως προς τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη (28/8, 19:00), η ΠΑΕ ανακοίνωσε τα εξής:

Δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. ΕΝΑ απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες σεζόν (έστω μία φορά από το 2019 έως και εφέτος).

Η έκδοση του απλού εισιτηρίου γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ (https://tickets.panetolikos.gr/el/home/) κάνοντας χρήση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου στον οποίο έχει εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας την τελευταία τριετία.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, μπορούν να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία της στο γήπεδο, τα οποία θα είναι ανοικτά καθημερινά Πέμπτη – Παρασκευή από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 10.00 το πρωί έως 14.00.

Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

  • Θύρα 1: 20 ευρώ
  • Θύρα 2: 20 ευρώ
  • Θύρα 4Α: 18 ευρώ
  • Θύρα 4: 15 ευρώ
  • Θύρα 6: 10 ευρώ
  • Θύρα 7: 10 ευρώ

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος