Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Κικίλιας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων για «κόκκινες» περιοχές

Κοινοποίηση

Ποιες είναι οι “κόκκινες” περιοχές σύμφωνα με τα όσα είπε ο Υπουργός Υγείας

Παρατηρήθηκαν περισσότερα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους την τελευταία εβδομάδα στους νομούς Κιλκίς, Ξάνθης, Πιερίας, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Ροδόπης, Γρεβενών, Πέλλας και Λάρισας κι αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων ειδικά για την Κοζάνη και την δυτική Αττική ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

«Εάν κι εφόσον επιδεινωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα επαναξιολογηθούν όλα τα μέτρα», είπε ο Υπουργός αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη πιο σκληρών μέτρων.

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός απηύθυνε έκκληση σε όσους δεν συμμορφώνονται να σκεφθούν πολύ προσεκτικά πόσο επιβαρύνουν επιδημιολογικά δεδομένα και αντίστοιχα τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για τις περιοχές αυτές.

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ακόμη πως ξεκινά η καταγραφή των υγειονομικών και εργαζομένων στα νοσοκομεία που θέλουν να εμβολιαστούν.

Πηγή: skai.gr

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: