Η «Jeepers Creepers Band» στο Αγρίνιο, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου

Στην πλατεία Δημάδη και στον πεζόδρομο της Βότση το διαδραστικό μουσικοχορευτικό δρώμενο

Το διαδραστικό μουσικοχορευτικό δρώμενο της «Jeepers Creepers Band» φιλοξενεί το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου, στις 4 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δημάδη στις 20:30 και στις 5 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο Βότση μπροστά από την είσοδο του Δη.Πε.Θε., επίσης στις 20:30. Πρόκειται για μία ορχήστρα που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Χάρη στην αφοσίωσή της στο ιδίωμα της Swing Jazz, έχει καταφέρει να εμφανιστεί σε πάμπολλους χώρους εντός και εκτός συνόρων.

To 2021 είχε τη μεγάλη τιμή να κατακτήσει την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Swinging Europe, διάκριση σημαντική τόσο για τους ίδιους όσο και για την Ελλάδα, μιας και αποτελεί θεσμό χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχει συνεργαστεί με εξαίρετους σολίστες (Χάρης Ιωάννου, Stefan Vasnier, Katie Cosco, Μarc Devine, Dan Block, Gilad Atzmon) και με πολλές ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο χορός συμπεριλαμβάνεται στα πλαίσια της εκδήλωσης. Δύο χορευτές θα δείχνουν χορευτικές φιγούρες κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ώστε όσοι θεατές παρακολουθούν να μπορούν να χορέψουν κι αυτοί ακούγοντας την μπάντα.

Παίζουν οι μουσικοί: ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΗΤΣΟΥ: κιθάρα, φωνή, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ: τρομπέτα, ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ: πιάνο, ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: κοντραμπάσο, ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥΡΙΚΑΣ: τύμπανα. Οι χορευτές της ομάδας χορού Rhythm Hoppers είναι οι: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες