Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παράκαμψη Αγρινίου

Κοινοποίηση

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της ευρείας παράκαμψης Αγρινίου της Ιονίας Οδού, από 16+000 χ/θ έως 32+500 χ/θ ανακοίνωσε η Aστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε ο αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της ευρείας παράκαμψης Αγρινίου, από την 16+000 χ/θ έως 32+500 χ/θ έως και την 02/09/2016 και κατά τις ώρες 07.00΄ – 18.00΄, για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών της οδού.

Επισημαίνεται ότι δεν θα εκτελούνται εργασίες και δεν θα γίνονται περαιτέρω αποκλεισμοί για την εκτέλεση άλλων εργασιών (π.χ. κατασκευής ή έκτακτης συντήρησης ή τακτικής συντήρησης στις ίδιες ή σε κοντινές χιλιομετρικές θέσεις).

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα (ημέρες εκτέλεσης εργασιών), με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της παραχωρησιούχου εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και εργαζομένων

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: