Ημερίδα Social Media και SEO στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαΐας – 24 Ιουνίου

Αναμφισβήτητα ζούμε σε μια εποχή έντονων προκλήσεων. Οι επιχειρήσεις παντού βρίσκονται αντιμέτωπες με τα ίδια προβλήματα: ολοένα αυξανόμενα λειτουργικά έξοδα, συρρίκνωση των αγορών, πτώση κύκλου εργασιών και κερδοφορίας. Τα Social Media και οι τεχνικές SEO μπορούν να δώσουν πρακτικές λύσεις που να απαντούν στα προβλήματα αυτά, αλλά η επιτυχημένη εφαρμογή τους συχνά προϋποθέτει αλλαγές που οι περισσότερες επιχειρήσεις είτε είναι απρόθυμες να κάνουν ή απλά αδυνατούν να πραγματοποιήσουν.

Η ημερίδα ‘SEO In The Sun 2012’ στην Πάτρα, διοργανώνεται για να εξετάσει τις υπαρκτές και διαθέσιμες πρακτικές επιλογές που προσφέρονται στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες που θέλουν να υιοθετήσουν χαμηλού κόστους social marketing τεχνικές και να βελτιστοποιήσουν την συνολική εικόνα και απόδοση της επιχείρησής τους. Ο ομιλητής, David Amerland, είναι πρωτοπόρος στον χώρο των social media και best-selling συγγραφέας βιβλίων SEO και online marketing. Συμβουλεύει επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο ενώ τα άρθρα και οι προτάσεις – συβουλές του εμφανίζονται σε πάρα πολλές ιστοσελίδες.

Ως ειδικός στα θέματα SEO και Social Media marketing, θα επεξηγήσει στους συμμετέχοντες στην Ημερίδα όλες τις πρωτοποριακές πρακτικές εφαρμογές, εξηγώντας παράλληλα τις τεχνικές που μπορούν να εφαρμόσουν οι ίδιες οι επιχειρήσεις ώστε να βελτιώσουν τις marketing επιλογές τους, σε πολύ χαμηλό κόστος. Η ημερίδα αποκτά ιδιαίτερη αξία αφού επιτρέπει την λεπτομερή παρουσίαση και ανάλυση στοιχείων και δεδομένων καθώς και την δυνατότητα να απομονώσει τους συμμετέχοντες σε ένα ιδανικό περιβάλλον που θα επιτρέψει την διασταύρωση και ανταλλαγή ιδεών.

Οι επιχειρήσεις συχνά δυσκολεύονται να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν σωστά τις τεχνικές και πρακτικές που αφορούν τα Social Media. Το 2011 είδαμε ένα σημαντικό αριθμό μεγάλων εταιριών να συναντούν δυσκολίες όταν αποτύγχαναν να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες. Η ημερίδα «SEO in the Sun 2012» θα καλύψει όχι μόνο το τί χρειάζεται να γίνει και πώς να εφαρμοστεί, αλλά και το τί πρέπει να αποφευχθεί και γιατί. Εξετάζοντας διεξοδικά τα σημεία σύγκλισης μεταξύ SEO και Social Media Marketing, ο David Amerland, θα δώσει πρακτικές συμβουλές που θα ωφελήσουν το marketing της επιχείρησής σας μέσω συντομεύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι το 2012 θα είναι το έτος κατά το οποίο θα αναδειχθούν οι «social businesses». Αυτοί οι οποίοι κατανοούν πώς λειτουργούν τα social media και πώς αυτά μπορούν να βελτιστοποίησουν την επικοινωνία και το marketing της επιχείρησής τους, θα επωφεληθούν. Η ημερίδα ‘SEO In The Sun 2012’ είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια έτσι ώστε να βρεθούν μπροστά από τις εξελίξεις.

Η ημερίδα «SEO in the Sun» θα διεξαχθεί υπό την ευγενική χορηγία και φιλοξενία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πατρών (Μιχαλακοπούλου 58) στις 24 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή, από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής είναι 190 Ευρώ. Για όσους εγγραφούν έως τις 15 Μαϊου 2012 υπάρχει έκπτωση 10% επι της προαναφερθείσας τιμής. Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τον Δημήτριο Αθ. Κουνιάκη (Αντιπρόσωπο HMS – Τηλ. 6937 707086 / e-mail : [email protected]).

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος