Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

«Υγρότοποι ζωής»: Ενημερωτική εκδήλωση στο Ματσούκι την Παρασκευή

Την Παρασκευή 12/7

Κοινοποίηση

Στο πλαίσιο του «Riverview Festival 2024», που συνδιοργανώνει η Riverview Project Κοιν.Σ.Επ. με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και το Ναυτικό Όμιλο Αγρινίου, στις 12 και 13 Ιουλίου στη λίμνη Στράτου στο Ματσούκι Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Υγρότοποι ζωής». Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 12/7, στις 20:30, στο χώρο του Φεστιβάλ.

«Σας προσκαλούμε όλους να ενημερωθούμε και να ευαισθητοποιηθούμε για τις μελλοντικές εξελίξεις στα μοναδικά υδάτινα οικοσυστήματα του τόπου μας», σημειώνεται στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Ομιλητές

  • Αθηνά Οικονόμου – Αμίλλη, Ομότιμη Καθηγήτρια Βιολογίας του ΕΚΠΑ με γνωστικό αντικείμενο «Υδάτινα Οικοσυστήματα». Θέμα: «Παρουσίαση ενός νέου εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON για την προστασία των Φυσικών Ευρωπαϊκών Λιμνών όπου ως λίμνη επίδειξης περιλαμβάνεται και η Τριχωνίδα».
  • Στυλιανός (Λίνος) Μπλέτσας, Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος. Θέμα: «Ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία και την ανάδειξη του Αχελώου και της Τριχωνίδας».
  • Ανδρέας Σκαρτσάρης, Αντιδήμαρχος Αγρινίου. Θέμα: «Αγρίνιο, η πόλη του νερού και του πολιτισμού».
Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: