«Η Επόμενη Μέρα μιας Σχέσης» από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγρινίου

Την Τρίτη 29 Μαρτίου η προβολή

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Αγρινίου ολοκληρώνει τις προβολές της για την κινηματογραφική περίοδο 2021-2022 με την προβολή της ταινίας «Η Επόμενη Μέρα μιας Σχέσης – The Day After», του Χονγκ Σανγκ-σου. Η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, στις 21:30, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις». Είσοδος ελεύθερη για άνεργους, πολύτεκνους, μαθητές, φοιτητές και ΑμΕΑ. Τιμή εισιτηρίου: 3 ευρώ.

Στα όρια του μινιμαλισμού γύρω από ένα κουαρτέτο χαρακτήρων: ενός άντρα, του Μπονγκγουάν, κριτικού λογοτεχνίας και ιδιοκτήτη ενός μικρού εκδοτικού οίκου, και τριών γυναικών, της Χαεγιού, συζύγου του Μπονγκγουάν, η οποία ανακαλύπτει ένα ερωτικό σημείωμα, προφανώς απευθυνόμενο σε κάποια άλλη, της Τσανγκσούκ, πρώην υπαλλήλου στον εκδοτικό οίκο και πρώην ερωμένης του εκδότη, και της Αρεούμ (που σημαίνει ομορφιά στα κορεάτικα, όπως μας πληροφορεί η ταινία, κι είναι απολύτως ταιριαστό για την Κιμ Μινχί, την τελευταία μούσα του σκηνοθέτη), μιας εκκολαπτόμενης συγγραφέα και καινούργιας υπαλλήλου στον εκδοτικό οίκο.

Οι πορείες τους θα διασταυρωθούν την πρώτη (και τελευταία) μέρα της τελευταίας στη νέα της δουλειά και τα πράγματα θα μπλέξουν, η σύζυγος θα επιτεθεί στη νέα υπάλληλο, νομίζοντας πως αυτή είναι η ερωμένη.

Νότια Κορέα, 2017
Σκηνοθεσία: Χονγκ Σανγκ-σου.
Πρωταγωνιστούν: Kwon Hae-hyo Kim Min-hee Kim Sae-byuk Jo Yoon-hee

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες