Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα

Κοινοποίηση

Στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου βρέθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σχετικά με την επίσκεψη Κατσιφάρα στις εγκαταστάσεις της, η οποία έχει αναλυτικά ως εξής:

“Στις 03/12/2016 ξεκίνησαν να λειτουργούν οι καινούριες υποδομές της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου που ως τότε λειτουργούσαν στο κέντρο της πόλης, στο κτίριο του ΠΙΚΠΑ. Η επιμονή και υπομονή της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής για ιδιόκτητο κτίριο μετά από πολλές και συνεχείς ενέργειες προς τον Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια έφεραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ‘Το όραμα έγινε πραγματικότητα’.

Σήμερα 13/11/2017 με την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα και τις διαπιστώσεις εκ μέρους του από τις ομολογίες παιδιών και γονέων, η Τ.Δ.Ε. άντλησε περισσότερες δυνάμεις για προσφορά.

Η συζήτηση της Τ.Δ.Ε. με τον κ. Περιφερειάρχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες ήταν εποικοδομητική καθώς υποσχέθηκε την συνεχή συνδρομή του για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της ΕΛΕΠΑΠ, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια είναι πάντα κοντά στα παιδιά και μάλιστα στα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα Απόστολο συνόδευσαν ο κ. Λύτρας Ιωάννης Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, ο κ. Υφαντής Νικόλαος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλ/νίας, ο κ. Αντωνόπουλος Βασίλειος π. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διαχειριστικής Αρχής.

Η Τ.Δ.Ε. η οποία σύσσωμη συμμετείχε στον διάλογο ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα και όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κόσμημα για την Αιτωλ/νία.”

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: