Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2025

Η “Δρω” συλλέγει στοιχεία για τον καπνό

Κοινοποίηση

Επιτροπή για τον καπνό έφτιαξε η “Δρω” – Θέλει να πιέσει τους αρμόδιους φορείς να ιδρύσουν στο Αγρίνιο Μουσείο καπνού

Επιτροπή για ν’ ασχοληθεί με την συλλογή και αξιολόγηση των ψηφιακών αρχείων σχετικών με την καλλιέργεια, επεξεργασία και διακίνηση του καπνού, συγκρότησε η Κίνηση Πολιτών “Δρω” σε συνάντηση των μελών της την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν νέα μέλη, τα οποία έχουν γνώσεις στο θέμα του καπνού και δήλωσαν την πρόθεσή τους να βοηθήσουν την όλη προσπάθεια της ΔΡΩ.

Με την συλλογή των ψηφιακών αρχείων η “Δρω” θέλει να πιέσει τους αρμόδιους φορείς να ιδρύσουν στο Αγρίνιο Μουσείο καπνού ή Μουσείο πόλης. Τα στοιχεία θα συλλέγονται και θα καταχωρούνται στην ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, μέχρι όμως να γίνει η κατασκευή της, η Επιτροπή θα δέχεται το ψηφιακό υλικό στο mail: [email protected]

Ευχάριστη έκπληξη για τα μέλη της “Δρω” ήταν το βιβλίο «Η ιστορία του Ελληνικού τσιγάρου», δώρο από την εταιρεία Παπαστράτος.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: