Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γκρέκας: “Απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας μέχρι τις 19 Μαΐου”

Κοινοποίηση

Ο Νάσος Γκρέκας είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στην “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο νεαρός shooting guard αναφέρθηκε στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στις Σέρρες, στο παιχνίδι που ακολουθεί με το Φίλιππο Βέροιας και στο τελευταίο διάστημα του πρωταθλήματος που θα κρίνει τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νάσο πετύχατε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη κόντρα στους Ίκαρους Σερρών. Τι θεωρείς ότι έφερε αυτό το αποτέλεσμα;

Σίγουρα είναι ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουμε για να φτάσουμε στο στόχο μας. Είχαμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και πετύχαμε δύο μεγάλες νίκες. Και στα δύο θεωρώ ότι μέτρησε πως ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι και καταφέραμε να ανταποκριθούμε σωστά στις απαιτήσεις.

Ακολουθεί το παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας εντός έδρας. Τι πρέπει να προσέξετε σε αυτό το παιχνίδι για να φτάσετε σε μία ακόμα νίκη;

Γνωρίζουμε ότι ο Φίλιππος είναι μια καλή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες και δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Για μας δεν αλλάζει κάτι σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε για αυτό τον αγώνα με στόχο να έρθει μία ακόμα νίκη.

Πιστεύεις πως την Κυριακή το κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου θα είναι κατάμεστο για το συγκεκριμένο αγώνα;

Πιστεύω πως ναι. Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πολύ φέτος και θεωρώ ότι θα μας στηρίξει σε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, όπως είναι αυτό της Κυριακής.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία έχετε τέσσερις αγώνες με ομάδες της πεντάδας και ένα εκτός έδρας με τη Γέφυρα, που διεκδικεί την παραμονή. Κρίνεις ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του πρωταθλήματος;

Όλη η χρονιά για μας είναι αυτά τα πέντε παιχνίδια. Όλη η σκληρή δουλειά και όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις κρίνονται σε αυτούς τους αγώνες. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον ερχόμενο αντίπαλό μας.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνετε σε αυτό το διάστημα για να παραμείνετε στη δυάδα και να πετύχετε το στόχο σας;

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι τις 19 Μαΐου. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Όλα είναι ανοιχτά, εμείς είμαστε στην πρώτη δυάδα, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι για να πανηγυρίσουμε στο τέλος.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: