Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Γιν’ αγέρας κι έλα»: Βιντεοκλίπ με φόντο το πάρκο του Αγρινίου (VIDEO)

Κοινοποίηση

Όλοι οι συντελεστές είναι Αγρινιώτες και με το βίντεο θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για το πάρκο

Στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο του Αγρινίου γυρίστηκε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Γιν’ αγέρας κι έλα», που παρουσιάζει το Μουσικό και Κινηματογραφικό Τμήμα του Ανοιχτού Θεάτρου Αγρινίου. Όλοι οι συντελεστές είναι Αγρινιώτες και με το βίντεο θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για το πάρκο, που ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους. Η ταινία θα συμμετέχει στο 2ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου, που θα γίνει την Άνοιξη του ’22 στο Αγρίνιο, αλλά και σε άλλα φεστιβάλ της χώρας και του εξωτερικού.

Τα γυρίσματα διήρκησαν περισσότερο από ένα μήνα και συγκεντρώθηκε πολύ ενδιαφέρον υλικό. Μέρος των γυρισμάτων δημιούργησε το Videoclip του τραγουδιού, ενώ οι υπόλοιπες και περισσότερες σκηνές, αποτέλεσαν υλικό για την ταινία μικρού μήκους «Το κίτρινο μπλουζάκι» που βρίσκεται στην ολοκλήρωση του μοντάζ.

Στίχοι: Λάζαρος Τσόλκας. Μουσική: Κωνσταντίνος Σαμψών. Ερμηνεία: Παναγιώτης Σιάτρας. Β’ φωνή: Γεωργία Τριανταφύλλου. Σαξόφωνο: Βασίλης Κονίδας. Ακορντεόν: Ευθυμία Μηλιώνη. Μπάσο-Κιθάρες: Νίκος Καλαμπαλίκης. Εμφανίζονται οι: Παναγιώτης Σιάτρας, Γεωργία Τριανταφύλλου, Αγγελική Λανάρα, Βασίλης Τζουβάνος και Ειρήνη Ανωγιάτη, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Λάζαρου Τσόλκα.

Δείτε το Videoclip:

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: