Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΓΕΑ: Ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο Κλασικού Χορού

Κοινοποίηση

Πρόθεση της Γυμναστικής Εταιρείας είναι η θεσμοθέτηση του σμειναρίου

Το 1ο Σεμινάριο Κλασικού Χορού διοργάνωσε η Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ), το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου. Το σεμινάριο έγινε στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Ο Νίκος Μοσχής, χορευτής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επί δύο ημέρες δίδαξε με μοναδικό τρόπο στις νεαρές μαθήτριες της Σχολής και όχι μόνο, γνωστές και άγνωστες πτυχές του Κλασικού Χορού. Τους έδωσε την δυνατότητα να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο τις γνώσεις τους, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες.

Προς αυτή την κατεύθυνση σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι σύγχρονες και πάνω από όλα κατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας που διαθέτει το Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α..

Τόσο η αρμόδια Έφορος του Συλλόγου Εύα Βασιλείου, όσο και η Διευθύντρια της Σχολής Βάνα Ράπτη, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη επιτυχημένη διοργάνωση, ευχαριστώντας παράλληλα το κοινό που αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Αναμφισβήτητα, το Σεμινάριο Κλασικού Χορού πέτυχε απόλυτα το στόχο του και πρόθεση της Γ.Ε.Α. είναι η θεσμοθέτησή του.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: