«Φράνκενσταϊν» στο Δη.Πε.Θε. Αγρινίου

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου συνεχίζει τις κορυφαίες θεατρικές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, στο πλαίσιο του βραβευμένου προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας, συνεχίζει τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση με τη παράσταση «Φράνκενσταϊν» της Μαίρη Σέλλεϋ, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου (21:00), στην αίθουσα του θεάτρου.

Η πασίγνωστη, sold-out, επιτυχία έγινε σημείο αναφοράς στα θεατρικά δρώμενα όταν ανέβηκε στο National Theatre. Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου με Oscar Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Frankenstein είναι ο υποψήφιος για Oscar Benedict Cumberbatch (Hamlet, BBC’s Sherlock), σε μια εναλλαγή ρόλων μεταξύ του Victor Frankenstein και του δημιουργήματός του με τον επίσης κορυφαίο Jonny Lee Miller (Elementary, Trainspotting).

Διάρκεια: 130 λεπτά.

Η αίθουσα του Δη.Πε.Θε. βρίσκεται ανάμεσα στους χώρους Πολιτισμού που φιλοξενούν τις μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας.

Η σεζόν με μια ματιά:

30 Οκτωβρίου: «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθουρ Μίλλερ. Σκηνοθεσία: Jerremy Herrin, με τους Sally Field και Bill Pullman.
6 Νοεμβρίου: «Βασιλιάς Ληρ» του Σαίξπηρ. Σκηνοθεσία: Jonathan Munby, με τον Ian McKellen.
13 Νοεμβρίου: «Τhe audience» του Πίτερ Μόργκαν. Σκηνοθεσία: Stephen Daldry, με την Helen Mirren.
20 Νοεμβρίου: «Όλα για την Εύα» του Joseph L. Mankiewicz. Σκηνοθεσία: Ίβο βαν Χόβε, με την Γκίλλιαν Άντερσον.
27 Νοεμβρίου: «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του Εδμόνδου Ροστάν. Σκηνοθεσία: Jamie Lloyd, με τον James McAvoy.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ, γενική είσοδος. Κρατήσεις εισιτηρίων τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα 26410 21158 και 46452, από τις 9:00 έως τις 13:00. Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Ταμείο του θεάτρου τις ημέρες των παραστάσεων από τις 20:00 έως τις 21:00.

Τηλ. Ταμείου: 26410 56135 (ώρες ταμείου).

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος