Φωτοβόλτα στην περιοχή Γιδομαντρίτη Θέρμου

Την Κυριακή 28 Μαΐου

Το ΙΔΕΑΠΘ, σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμου και το Photopolis Festival, διοργανώνει την Κυριακή 28 Μαΐου εκδρομή με σκοπό τη φωτογράφηση του παραποτάμιου τοπίου με τις ποικίλες εναλλαγές και ανθρωπογενών δημιουργημάτων πέριξ του Γιδομαντρίτη, παραπόταμου του Εύηνου ποταμού. Η φωτογράφηση θα γίνει με αφορμή τον εν εξελίξει φωτογραφικό διαγωνισμό του Photopolis Festival, με θέμα την Ορεινή Τριχωνίδα, απ’ τον οποίο οι 40 καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν σε έκθεση στο Θέρμο τον Αύγουστο.

Δε θα υπάρξει πεζοπορική διαδρομή, καθώς η φωτογράφηση θα γίνει σ’ επιλεγμένα σημεία, απ’ τον συνοικισμό Τριανταφυλλέικα κοντά στη συμβολή του Γιδομανδρίτη με τον Εύηνο ως τους οικισμούς Άγιος Θεόδωρος και Αμπέλια της Κοινότητας Κοκκινόβρυσης, με συνεχείς στάσεις των αυτοκινήτων. Συντονιστής και ξεναγός θα είναι ο κ. Νίκος Κωστακόπουλος, γνώστης της περιοχής!

Η εκδρομή θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα και η αναχώρηση από Αγρίνιο θα γίνει ώρα 08:00 από το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι (οδός Γαλάνη 4 και Ηρώων Πολυτεχνείου, Πλατεία Χατζοπούλου). Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλέφωνο 6977904118.

Όσοι ξεκινήσουν απ’ το Θέρμο θα γίνει συνάντηση και ξεκίνημα απ’ την πλατεία Θέρμου, ώρα 09:00.
Επιστροφή στο Αγρίνιο υπολογίζεται περί τις 15:00.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες