Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Εξόρμηση στη Φωτμού με τα ποδήλατα την Κυριακή

Κοινοποίηση

Μέχρι την παραλία Φωτμού θα φτάσουν οι ποδηλάτες του Αγρινίου, που θα συναντηθούν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αγία Βαρβάρα (τέρμα Καρπενησίου), στις 9:00 το πρωί. Οι διοργανωτές της εξόρμησης ζητούν από τους ποδηλάτες να είναι πλήρως εξοπλισμένοι και σημειώνουν ότι “η διαδρομή είναι εύκολη και ευχάριστη με όμορφες εναλλαγές τοπίων”.

Φτάνοντας στην παραλία, θα υπάρχει επιλογή για διάφορες δραστηριότητες, όπως Flying Fox, καγιάκ, μπάνιο στην λίμνη και τραμπολίνο για κόλπα για τους πιο έμπειρους. Φυσικά δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις, ενώ το τοπίο είναι ιδανικό και για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Για το μεσημεριανό θα υπάρχει ψησταριά με σουβλάκια και λουκάνικα για όλους και φυσικά δροσερά αναψυκτικά και μπύρες! Στις 17:30 όλοι μαζί θα ξεκινήσουν για την επιστροφή στο Αγρίνιο.

*Η εκδρομή διοργανώνεται από το VelocityBikes και το κόστος συμμετοχής είναι 8€ για τους ενήλικες και 5€ για τους ανήλικες. Όπως σε όλες τις ποδηλατικές διαδρομές, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας κράνος, σαμπρέλα, τρόμπα και παγούρι με νερό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή περάστε από το κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο 2641024628. Φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα. 

Όσοι ποδηλάτες επιθυμούν, για την διευκόλυνση τους, μπορούν να αφήσουν το σακίδιο της παράλιας τους στο Velocity Bikes έως το Σαββάτο το πρωί και θα μεταφερθούν με αυτοκίνητο στην λίμνη.

Τα παιδιά κάτω των 16 ετών απαραίτητα συνοδεύονται από ενήλικα. Οι γονείς πρέπει να έχουν πάντα τα παιδιά υπό την επίβλεψη τους, δίνοντας έτσι το καλύτερο παράδειγμα!

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: