Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στο Αγρίνιο και στην Λεπενού

Δικογραφία σε βάρος δυο ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Κοινοποίηση

Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις κλοπές που διαπράχθηκαν στη Λεπενού και στη Νεάπολη Αγρινίου, την τελευταία εβδομάδα. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία και κατά επάγγελμα, σε βάρος δυο ανδρών, ηλικίας 32 και 36 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν από τις 25-10-2017 μέχρι και τις 30-10-2017, στη Λεπενού και στο Αγρίνιο, τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε βάρος ηλικιωμένων. Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες αφαιρούσαν, με την μέθοδο της απασχόλησης, χρήματα και κοσμήματα αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 4.500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου αξιοποίησαν πλήρως τα στοιχεία και δεδομένα που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο και ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών. Επισημαίνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: