Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση

Εξαρθρώθηκε, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σπείρα που είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα, τρεις κλοπές σε σπίτια σε περιοχές του Αγρινίου.

Για την υπόθεση αυτή, εντοπίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής (8/4), στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, τέσσερις άνδρες ηλικίας 56,43,42 και 37 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, όπου συνελήφθησαν και σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία σε βάρος τους για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες κλοπές.

Οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, το μεσημέρι της Παρασκευής, στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης, από 65χρονο το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, εντόπισε το βράδυ της ίδιας μέρας στην Πρέβεζα, τους τέσσερις δράστες να κινούνται με το αυτοκίνητο που είχαν διαφύγει και σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρίνιου.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν διαπράξει ακόμη δύο κλοπές, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε οικίες στην Καμαρούλα και στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, στις (12/3/2016) και (1/4/2016), κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Σημειώνεται ότι κατά τη σύλληψη των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 2.915 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προϊόν εγκληματικών ενεργειών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: