Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών μπριτζ της ΚΕΔΑ στην Κέρκυρα

Κοινοποίηση

Επτά αθλητές της ΚΕΔΑ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας διεξήχθη φέτος στην Κέρκυρα, από 25 έως 28 Οκτωβρίου, με συμμετοχή 55 ζευγών και 20 ομάδων σε όλες τις κατηγορίες. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου, που αγωνίστηκε με επτά αθλητές, πραγματοποίησε για μία ακόμη φορά πολύ καλή εμφάνιση.

Στα ζεύγη της μεγάλης κατηγορίας (Ενότητα Open) η Έλενα Παπαγεωργίου αγωνίστηκε με τον Ιωάννη Κόκκινο από την Θεσσαλονίκη και τερμάτισαν στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης (χάνοντας την πρώτη θέση για 0,22% και αφήνοντας πίσω τους πολύ ισχυρότερους αντιπάλους), ο Ιάσονας Παπασπύρου έπαιξε με τον Ιωάννη Παπαγιάννη επίσης από την Θεσσαλονίκη και τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης (χάνοντας την τρίτη θέση για 0,01%) ενώ οι Άνθιμος Μερίτσης και Ανδρέας Αραπογιάννης τερμάτισαν στην ένατη θέση μεταξύ 29 ζευγών.

Στις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας (Ενότητα Open) η ομάδα των Ιάσονα Παπασπύρου, Έλενα Παπαγεωργίου, Ιωάννη Παπαγιάννη (Θεσσαλονίκη) και Ιωάννη Κόκκινου (Θεσσαλονίκη) τερμάτισαν στην πρώτη θέση και οι Άνθιμος Μερίτσης, Ανδρέας Αραπογιάννης, Θεόφιλος Παναγιωτόπουλος (Κέρκυρα) και Αλεξάνδρα Μακρή (Κέρκυρα) κατέλαβαν την τρίτη θέση.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: