Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Ερωτήσεις του “Ανυπότακτου Αγρινίου” για ΕΛΕΠΑΠ και Φιλαρμονική

Κοινοποίηση

Ερωτήσεις προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Κωνσταντίνο Ρόκκο, τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου αλλά και γενικότερα τους Δημοτικούς Συμβούλους απευθύνει η Δημοτική Παράταξη “Ανυπότακτο Αγρίνιο”, για το θέμα του οικοπέδου της ΕΛΕΠΑΠ και της αποπληρωμής των μελών της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Αναλυτικά:

Ερώτημα 1ο

“Με έκπληξη, αλλά και έντονο προβληματισμό για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την επιλογή, διαπιστώσαμε κατά την προχθεσινή ανακοίνωση της ημερήσιας διάταξης των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Μαρτίου 2016, πως, παρά το γεγονός ότι από τις 17 Φεβρουαρίου 2016 έχει κατατεθεί αίτημα της παράταξης μας για συζήτηση του θέματος που έχει προκύψει από την παραχώρηση οικοπέδου στην ΕΛΕΠΑΠ χωρίς να ικανοποιείται το σύνολο των όρων και των προϋποθέσεων που η απόφαση 303/2008 της 16ης/2008 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου είχε θέσει, αυτό αγνοήθηκε παντελώς και κατά την προηγούμενη συνεδρίαση και από την προκείμενη.

Αντ’ αυτής εισάγεται προς συζήτηση ένα ήσσονος σημασίας θέμα, το οποίο αφορά στην μετονομασία του σχολείου.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή αλλά και το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

α) Προτίθεται και πότε να φέρει προς συζήτηση εντός ημερησίας διάταξης την αναντιστοιχία της απόφασης 303/2008 της 16ης/2008 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου και του υλοποιημένου έργου της κατασκευής του Νέου Κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ, όπως και οι άλλες παρατάξεις αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος υποσχέθηκε;
β) Γιατί αυτό δεν αποτέλεσε θέμα της σημερινής συνεδρίασης;”

Ερώτημα 2ο

“Έχει έρθει σε γνώση μας, ότι τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου παραμένουν απλήρωτα από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι και σήμερα. Για το λόγο μάλιστα αυτό, αρκετοί από αυτούς, απείχαν κατά την 25η Μαρτίου 2016 από τις υποχρεώσεις της Φιλαρμονικής στην παρέλαση.

Ερωτάται η δημοτική αρχή:
α) Ποιο το οφειλόμενο ποσό;
β) Που οφείλεται αυτή η πολύ μεγάλη καθυστέρηση;
γ) Πότε η ΚΕΔΑ προτίθεται να εξοφλήσει τις οφειλές που αφορούν την αντιμισθία των μελών της Φιλαρμονικής;”

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: