Δευτέρα, 11 Μαΐου, 2026

Εργασίες και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Μανδηλαρά

Κοινοποίηση

Ανακατασκευάζεται ο πεζόδρομος Μανδηλαρά – 1,5 μήνα θα κρατήσουν οι εργασίες

Εργασίες ανακατασκευής και μετατροπής διαφόρων οδών ή τμημάτων τους σε πεζόδρομους ή οδούς ήπιας κυκλοφορίας ξεκινούν στο αστικό κέντρο Αγρινίου, στο πλαίσιο του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση δικτύου πεζοδρόμων της πόλης». Προς την κατεύθυνση αυτή θα υπάρξει διακοπή εισόδου και κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό (πεζόδρομος) Μανδηλαρά (έμπροσθεν κτιρίου ΔΟΥ Αγρινίου, ώστε να ανακατασκευαστεί το εν λόγω τμήμα.

Η διακοπή κυκλοφορίας τέθηκε σε εφαρμογή από την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 07:00, ενώ η διάρκεια των εργασιών που απαιτούνται είναι περίπου 1,5 μήνας. Σε όλες τις γύρω οδούς η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: