Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Εργασίες αποκατάστασης επαρχιακών οδών στους Δήμους Μεσολογγίου και Ναυπακτίας

Κοινοποίηση

Έπεσαν οι υπογραφές, ξεκινούν οι εργασίες

Υπογραφές έπεσαν σε συμβάσεις που αφορούν στην αποκατάσταση φθορών, οι οποίες προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές σε επαρχιακές οδούς των Δήμων Ναυπακτίας και Μεσολογγίου. Τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 7,4 εκ. ευρώ, αφορούν σε τεχνικές παρεμβάσεις σε κρίσιμα σημεία, με στόχο να βελτιωθεί η βατότητα του επαρχιακού οδικού δικτύου των δύο Δήμων και να καταστούν ασφαλέστερες οι μετακινήσεις.

Αποκαταστάσεις θα γίνουν σε: Τ.Κ. Δορβιτσάς (1,5 εκ. ευρώ), ΤΚ Στράνωμας (1 εκ. ευρώ), Πλάτανο (1,8 εκ. ευρώ), επαρχιακή οδό Πιτσιναίϊκα – Ριγάνι (1,1 εκ. ευρώ), στο δρόμο από Στύλια προς Συκιά –Φαμηλα (1 εκ. ευρώ) και στο οδικό δίκτυο προς Μούσουρα του Δήμου Μεσολογγίου (1 εκ. ευρώ).

Προβλέπεται αποκατάσταση βλαβών που παρουσιάστηκαν από καταπτώσεις πρανών, έμφραξη τεχνικών απορροής όμβριων υδάτων, καθιζήσεις οδοστρώματος κ.α..

Οι κυριότερες εργασίες αφορούν σε επανακατασκευή των τμημάτων με κατασκευή έργων αντιστήριξης και έργων αποστράγγισης. Προβλέπεται ανακατασκευή τεχνικών για την απορροή των όμβριων υδάτων, όπου απαιτείται, καθώς και εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης κ.α.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: