Έργα της Περιφέρειας στον Δήμο Ναυπακτίας επισκέφτηκε ο Φαρμάκης (ΦΩΤΟ)

Έγινε η εγκατάσταση εργολάβου στην Τ.Κ. Ποκίστας

Παρεμβάσεις που εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε περιοχές του Δήμου Ναυπακτίας, με στόχο την αποκατάσταση σημαντικών προβλημάτων, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου. Παρουσία στελεχών της Δ.Τ.Υ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλειου Γκίζα, ο κ. Φαρμάκης παραβρέθηκε στην πεζογέφυρα στα Καρελέικα, όπου εκτελούνται εργασίες ενίσχυσης, αλλά και στις εργασίες καθαρισμού του χειμάρρου Λαγκαδούλα, που διέρχεται μέσα από οικισμούς της Ναυπάκτου.

Νωρίτερα έγινε η εγκατάσταση εργολάβου στην Τ.Κ. Ποκίστας, όπου ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης στον οδικό άξονα, παρουσία του αρμόδιου Aντιπεριφερειάρχη Υποδομών Θανάση Μαυρομμάτη.

«Σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, έχουμε ξεκινήσει μία σειρά παρεμβάσεων με στόχο να συμβάλλουμε στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων προσπελασιμότητας και θωράκισης της περιοχής, ειδικά μετά τις ζημιές που σημειώθηκαν από την κακοκαιρία του περασμένου Δεκεμβρίου. Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ενισχύσουμε τον Δήμο και να συμβάλλουμε στην εύρεση λύσεων. Δίνουμε έναν αγώνα διαρκείας» δήλωσε ο κ. Φαρμάκης, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται 8 ενεργές εργολαβίες στον Δήμο Ναυπακτίας και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος