Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Επίσκεψη Πιστιόλα σε Υπηρεσίες και επιχειρήσεις του Δήμου Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Κώστας Πιστιόλας: «Στηρίζουμε το έργο των Υπηρεσιών του Δήμου και τις θέλουμε κι αύριο, στο επόμενο βήμα του Αγρινίου»

Σε υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και πιο συγκεκριμένα στην Τεχνική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Πρασίνου και την Οικονομική Υπηρεσία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού. Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Κώστας Πιστιόλας δήλωσε τα εξής:

«Οι Υπηρεσίες του Δήμου είναι οι στυλοβάτες του στους πιο νευραλγικούς τομείς, τόσο εντός του αστικού ιστού όσο και στην περιφέρεια και τα χωριά του. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους και την αφοσίωσή τους στο καθήκον, οι δημότες θα αντιμετώπιζαν ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Στηρίζουμε το έργο των Υπηρεσιών του Δήμου και τις θέλουμε κι αύριο, στο επόμενο βήμα του Αγρινίου, επί το έργον να στηρίζουν τους συνδημότες μας».

Επίσκεψη και σε επιχειρήσεις – «Να στηρίξουμε τον Αγρινιώτη εργαζόμενο να μείνει εδώ στον τόπο του»

Ο κ. Πιστιόλας, παράλληλα με τις κατά τόπους περιοδείες του, έδωσε συνέχεια και στις επαφές του με Φορείς, Υπηρεσίες, Δομές και επιχειρήσεις του Δήμου. Στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε μια σειρά επιχειρήσεων, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας σχολίασε:

«Πηγαίνουμε όπου χτυπά η καρδιά της επιχειρηματικότητας και της παραγωγής στον τόπο μας. Οι εταιρείας μας, όλες, όχι μόνο αυτές που επισκεφτήκαμε, δίνουν δουλειές και κρατάνε ζωντανό το Δήμο Αγρινίου. Θέλουμε να τις βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τον Αγρινιώτη εργαζόμενο να μείνει στην γη του. Είμαστε κοντά τους και θα είμαστε μαζί στον καθημερινό αγώνα τους από τη θέση της δημοτικής αρχής μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: