Επισκέφτηκε ΣΕΦΑΡ και ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου o Κώστας Πιστιόλας (ΦΩΤΟ)

Ο κ. Πιστιόλας εξήγησε το πλάνο του Συνδυασμού για την επιχειρηματικότητα

Σε συνέχεια των επαφών του, ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα έκανε τις τελευταίες ώρες επισκέψεις σε δύο σημεία αναφοράς της περιοχής. Ο κ. Πιστιόλας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού του, επισκέφτηκε αρχικά την ΣΕΦΑΡ ακούγοντας τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους να του περιγράφουν τις δραστηριότητες της επιχείρησης, εξηγώντας παράλληλα το πλάνο του Συνδυασμού για την επιχειρηματικότητα.

«Η ΣΕΦΑΡ είναι ένα πρότυπο στην συνεταιριστική επιχειρηματικότητα που μπορεί να αποτελέσει αναπτυξιακό πρότυπο για την περιοχή. Μάλιστα σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους στην χώρα, όπως είναι αυτός του φαρμάκου, που μπορεί να φέρει σοβαρές επενδύσεις σε έναν Δήμο με την δική μας κινητικότητα», τόνισε ο Κώστας Πιστιόλας.

Ακολούθησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, όπου μεταφέρθηκε στην Διοίκηση και τους ανθρώπους της ο θαυμασμός και η αναγνώριση για το σπουδαίο διαχρονικό έργο που επιτελούν. «Η ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο είναι κάτι παραπάνω από ένα ίδρυμα και μια δομή για τα παιδιά μας. Είναι ένας θεσμός αναγνωρισμένος σε όλη την Ελλάδα που όχι μόνο παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες, αλλά και δεξιότητες και πάνω από όλα ανθρωπιά», σχολίασε ο Κώστας Πιστιόλας λίγο μετά την ξενάγηση που είχε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος