Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

ΔΡΙΒΑΣ – Μεγάλη γκάμα επίπλων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Κοινοποίηση

epipla-drivas

Η εταιρεία επίπλων ΔΡΙΒΑ δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων από το 1969. Η συνεπής παρουσία, η τεχνογνωσία, η μοναδική εξυπηρέτηση, η ποικιλία των προϊόντων, αλλά και η τιμολογιακή μας πολιτική όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν τα σημαντικότερα συστατικά επιτυχίας που την καθιέρωσαν σε ηγετική θέση στον κλάδο της.

Στις ιδιωτικές μας εγκαταστάσεις 3.800 τ.μ. που βρίσκονται στο 3ο χλμ. Αγρινίου – Αντιρρίου στο Αγρίνιο, διαθέτουμε και υποστηρίζουμε μια μεγάλη γκάμα επίπλων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Βρείτε μοναδικά φωτιστικά, διακοσμητικά, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχου, έπιπλα κήπου, βεράντας και ανανεώστε το χώρο σας! Μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών γραφείων σε γραμμές μοντέρνες ή κλασσικές, συνδυασμένες πάντα με την υψηλή ποιότητα. Επιπλώστε ή ανακαινίστε επαγγελματικούς χώρους όπως cafe, bar, club, εστιατόρια, ξενοδοχεία, αλλά και χώρους συνεδριάσεων ή δεξιώσεων.

Οι ειδικοί της εταιρείας μας είναι πάντα δίπλα σας με σκοπό να παρέχουν σε εσάς ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις ανάλογα το χώρο σας, αλλά και τις ανάγκες σας.

Στην έκθεσή μας θα μπορέσετε να δείτε και να επιλέξετε πάρα πολλά είδη από καινούργιες παραλαβές ή ακόμη και ειδικές κατασκευές που θα προσαρμόσουμε στο δικό σας χώρο.

Τη μεταφορά των εμπορευμάτων αναλαμβάνει η εταιρεία μας με δικά μας αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση αλλά και ενημέρωση τιμών επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε ΕΔΩ δείγματα από καναπέδες.
Δείτε ΕΔΩ δείγματα από μικροέπιπλα.
Δείτε ΕΔΩ δείγματα από μπουφέδες.
Δείτε ΕΔΩ δείγματα από τραπεζαρίες.
Δείτε ΕΔΩ δείγματα από τραπεζάκια.
Δείτε ΕΔΩ δείγματα από καρέκλες.
Δείτε ΕΔΩ δείγματα από κρεβατοκάμαρες.
Δείτε ΕΔΩ δείγματα από συνθέσεις.

[two_third]

[/two_third]
[one_third_last]

Επικοινωνία

EΠΙΠΛΑ ΔΡΙΒΑΣ

Δρίβας Νεκτάριος
(υπεύθυνος πωλήσεων
επαγγελματικού εξοπλισμού)

http://drivasepiplo.gr
3ο χλμ. Αγρινίου – Αντιρρίου

Τηλέφωνο: 26410 51544
Φαξ: 26410 51837
Κινητό: 6944 545743
e-mail: [email protected]
[/one_third_last]

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: