Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Έως 30-6 οι εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγρινίου

Ποια παιδιά έχουν δικαίωμα εγγραφής

Κοινοποίηση

Παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 η περίοδος των εγγραφών, για το σχολικό έτος 2024-2025, βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς (ΔΠΣ) και στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΔΒΣ) του Δήμου Αγρινίου. Υπενθυμίζεται, ότι για εγγραφή στα τμήματα νηπίων δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1-1-2021 έως 31-3-2022. Για εγγραφή στα τμήματα βρεφών δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα βρέφη που έχουν γεννηθεί από 01-04-2022 έως 31-03-2024.

Oι αιτήσεις κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα preschool. Η πλατφόρμα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου (https://agrinio.gov.gr) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://polagrinio.intellisoft.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι να υποβληθούν, εκτός των υπόλοιπων δικαιολογητικών, το Εκκαθαριστικό οικονομικού έτους 2024.

Προκειμένου να συνεχιστεί η δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους ΔΠΣ – ΔΒΣ του Δήμου Αγρινίου, καλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών» μέσω της ΕΕΤΑΑ ΑΕ. Οι ημερομηνίες υποβολής της αίτησης, για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, θ’ ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο και θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Προσοχή: Για τους γονείς που είχαν δημιουργήσει κωδικούς πρόσβασης στην ανωτέρω εφαρμογή το σχολικό έτος 2023-2024, δεν απαιτείται δημιουργία νέων κωδικών, εισέρχονται με τους παλιούς. Στην περίπτωση που έχουν απωλέσει τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να τον ανακτήσουν ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης από κινητά smart phone (έξυπνα τηλέφωνα) και tablet. Στην ιστοσελίδα του Δήμου περιέχονται οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού χρήστη και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης. Επίσης στην ίδια πλατφόρμα θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα και απαραίτητα δικαιολογητικά όπως το Έντυπο Υγείας του παιδιού.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: