Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Εντυπωσιακές επιδόσεις από τους αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου

Κοινοποίηση

Πήραν μέρος περισσότεροι από 300 αθλητές από 40 σωματεία της Δυτικής Ελλάδα

Στο πανέμορφο δάσος της Στροφυλιάς (Καλογριά Αχαΐας) πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Πήραν μέρος περισσότεροι από 300 αθλητές από 40 σωματεία της Δυτικής Ελλάδας. Ο ΓΑΣ Αγρινίου συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες. Οι δρομείς αντοχής του Αγρινιώτικου Συλλόγου εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους τερματίζοντας σε πολύ καλές θέσεις.

Μετάλλια κατέκτησαν οι Ηρώ Ζαπάντη στα 6000μ. Γυναικών, ο Διονύσης Καψάλης στα 6000μ. Κ20, ο Άγγελος Ράπτης στα 4000μ. Κ18, ο Σωτήρης Τσώνης στα 3000μ. Κ16 και ο Θανάσης Τσιπετός στα 1000μ. Κ14. Σπουδαία εμφάνιση έκαναν ακόμα οι Γιώργος Τσώνης, Σωκράτης Ζαραβίνας, Παναγιώτης Τουφεκούλας, Αδριάνα Ζαρκαδούλα, Ιωάννα Ποσονίδη, Θανάσης Κουτσιαύτης, Χρήστος Νικολάου, Παναγιώτα Σκούλου, Ηλέκτρα Μανδέλλλου, Ηλίας Λαμπρόπουλος.

Οι αγώνες αποτελούσαν κριτήριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στην Πηγή Τρικάλων.

Ο ΓΑΣ Αγρινίου, με ανακοίνωσή του, συγχαίρει τα παιδιά για την αγωνιστική τους παρουσία, τους προπονητές τους και τους γονείς που είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: