Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Ένταση έξω από το Μαξίμου: Προσαγωγή συνδικαλιστών της εστίασης που πήγαν να διαμαρτυρηθούν

Κοινοποίηση

Αιφνιδιαστική ενέργεια στο Μαξίμου από εργαζομένους στον χώρο της εστίασης

Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία εργαζομένων στον επισιτισμό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Το πανό που σήκωσαν έφερε προσαγωγές από την αστυνομία. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης όταν οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στάθηκαν στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και άνοιξαν το πανό που είχαν μαζί τους, για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην εστίαση εξαιτίας της πανδημίας.

Άμεσα επενέβησαν μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, που απομάκρυναν τους εργαζόμενους και τους προσήγαγαν.

Για τη διαμαρτυρία, σύμφωνα με το OPEN, δεν είχε ενημερωθεί η αστυνομία. “Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα”, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού.

“Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα” πρόσθεσε ο ίδιος στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας”.

thetoc.gr

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: