Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ενημέρωση του Δήμου Αγρινίου για όσους κάνουν κλαδέματα σε κήπους / αυλές

«Καθαρή πόλη - Συμμετέχουμε όλοι» το μήνυμα του Δήμου

Κοινοποίηση

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου εφιστά την προσοχή εν όψει αντιπυρικής περιόδου και παρακαλεί τους πολίτες να ενημερώνουν την υπηρεσία για τα κλαδέματα από κήπους και αυλές πριν τα εναποθέσουν δίπλα στους κάδους. Οι πολίτες πρέπει κατόπιν ενημέρωσης με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ 15194 (χωρίς χρέωση) κι εφόσον έχουν ελαχιστοποιήσει τον όγκο των κηπευτικών απορριμμάτων με περίδεση (ανθεκτικό σκοινί ή σύρμα), να τα εναποθέτουν στο πεζοδρόμιο δίπλα στους κάδους την ημέρα και ώρα αποκομιδής που θα τους ανακοινωθεί από το υπεύθυνο Τμήμα Αποκομιδής της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

«Με αυτό τον τρόπο δεν εμποδίζεται η κυκλοφορία οχημάτων ή πεζών και βελτιώνεται η εικόνα της πόλης μας», σημειώνει η Διεύθυνση και τονίζει: «Σε περίπτωση εναπόθεσης επί του πεζοδρομίου χωρίς συσκευασία (χύμα) επιβάλλεται σχετικό τέλος και πρόστιμο σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: