Από την Πέμπτη 27 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 2 Απριλίου 2025, ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Άνεσις» στο Αγρίνιο θα προβάλει τις ταινίες «Ένας απλός άνθρωπος» και «Σκιές στο Σκοτάδι».
«Ένας απλός άνθρωπος»
Ο Λέβον Κέιντ άφησε πίσω του μία επιτυχημένη καριέρα στις μυστικές επιχειρήσεις των Ειδικών Δυνάμεων για να ζήσει μια απλή ζωή δουλεύοντας στην οικοδομή. Όμως, όταν η κόρη του αφεντικού του, που είναι σαν οικογένεια για εκείνον, πέφτει θύμα εμπόρων ανθρώπων, η αναζήτησή του για να τη φέρει πίσω αποκαλύπτει έναν κόσμο διαφθοράς πολύ μεγαλύτερο από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.
Σκηνοθεσία: David Ayer.
Ηθοποιοί: Jason Statham, David Harbour, Maximilian Osinski, Merab Ninidze, Cokey Falkow, Jason Flemyng.
Ώρα προβολής: 21:30 καθημερινά, εκτός Τρίτης.
«Σκιές στο Σκοτάδι»
Ένα κορυφαίο στέλεχος της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών έρχεται αντιμέτωπο με την απόλυτη δοκιμασία όταν ερευνά μια κρίσιμη διαρροή πληροφοριών από τους κόλπους της ίδιας της υπηρεσίας.
Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh.
Ηθοποιοί: Cate Blanchett, Marisa Abela, Tom Burke, Orli Shuka, Naomie Harris, Pierce Brosnan, Michael Fassbender.
Ώρα προβολής: 19:30 καθημερινά.
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, με ένα εισιτήριο είσοδος για δύο άτομα. Τιμή εισιτηρίων: 6 ευρώ κανονικό. 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (με επίδειξη κάρτας).











