Έναρξη εγγραφών στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης

Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά

Καθημερινά πραγματοποιούνται οι εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Στο Αγρίνιο, η Σχολή «Δαυίδ ο Ψαλμωδός» (Διεύθυνση: Αγίας Τριάδος 2 – τηλ. 2641031083) λειτουργεί με τμήματα βυζαντινής μουσικής, παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών μουσικών οργάνων: κρητική και πολίτικη λύρα, κρητικό και πολίτικο λαούτο, βιολί, παραδοσιακά κρουστά, κανονάκι, κλαρίνο και έγχορδα – πνευστά. Επίσης λειτουργεί Τμήμα Πρακτικής Ψαλτικής. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στη διεύθυνση της Σχολής, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 18:00’ – 19:30’.

Στο Μεσολόγγι, η Σχολή «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» (Διεύθυνση: Πνευματικό Κέντρο Μητρόπολης, Γ. Χονδρού και Κανατά – τηλ. 6972206514 και 6986168492) λειτουργεί με τμήματα βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακών μουσικών οργάνων (ούτι, κιθάρα, μπουζούκι, παραδοσιακά κρουστά, βιολί, κανονάκι, κλαρίνο). Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης «Φάρος Ορθοδοξίας» στην Πλατεία Κέννεντυ (τηλ. 26310 26549).

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες