Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά από τη Δευτέρα

Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου για την επενέναρξη της αγοράς

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου μετά τη χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης για άνοιγμα των μικρών επιχειρήσεων του Λιανικού Εμπορίου, την Δευτέρα 5-4-2021, ενημερώνει με ανακοίνωσή του τον εμπορικό κόσμο αλλά και τους καταναλωτές για τον τρόπο λειτουργίας της Αγοράς.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑ

Προς αποφυγή σύγχυσης των καταναλωτών αλλά και των συναδέλφων θέλουμε να επισημάνουμε ότι με κανόνες θα ανοίξουν τη Δευτέρα στις 5 Απριλίου τα καταστήματα λιανεμπορίου με χρήση κωδικού στο 13032 και μόνο για μια φορά την ημέρα για αγορές με παράδοση εκτός (click away) ή εντός του καταστήματος (click in shop) κατόπιν ΡΑΝΤΕΒΟΥ με το κατάστημα και με διάρκεια ως τρεις ώρες συνολικά.

Έχει ανακοινωθεί ότι θα εφαρμόζονται αυστηροί κανόνες και αυτοί πρέπει να τηρηθούν από όλους μας για να είμαστε υγιείς και να παραμείνουμε ανοιχτοί.

Οι επιχειρήσεις της Αγοράς έχουν αποδείξει στην πράξη και για όσο διάστημα παρέμειναν ανοιχτές σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα ότι είναι ΑΣΦΑΛΗΣ προορισμός γιατί οι συνάδελφοι έμποροι, οι εργαζόμενοι και οι καταναλωτές τηρήσαμε με αυστηρό τρόπο τα προβλεπόμενα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία.

Με τον ίδιο υπεύθυνο τρόπο θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε και τώρα.

Θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση για περισσότερες διευκρινίσεις και θα ανακοινώσουμε και το προσωρινό ωράριο λειτουργίας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος