Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Κλειστή η αγορά ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και στις 11 Ιουνίου

Κοινοποίηση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου υπενθυμίζει ότι η αγορά θα είναι κλειστή την Δευτέρα 9 Ιουνίου (εορτή του Αγίου Πνεύματος), αλλά και στις 11 Ιουνίου, η οποία είναι τοπική αργία (απελευθέρωση της πόλης).

Η ανακοίνωση του ΕΣΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ενημερώνει τους συναδέλφους και τους συμπολίτες καταναλωτές ότι τη Δευτέρα 9-6-25 (γιορτή του Αγ. Πνεύματος) όπως κάθε χρόνο ισχύει σχεδόν πανελλαδικά τα μαγαζιά μας θα είναι κλειστά. Επίσης υπενθυμίζει ότι η Τετάρτη 11η Ιουνίου είναι υποχρεωτική τοπική αργία».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου [hide]

Διαβάστε επίσης: