«Έλα να παίξουμε» και «Ο Βασιλιάς Γάιδαρος» στο «Άνεσις» (trailers)

Δύο νέες ταινίες στον Δημοτικό κινηματογράφο

Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Άνεσις», από την Πέμπτη 5 έως την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου θα προβάλλει την ταινία «Έλα να παίξουμε». Η ταινία είναι ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 15 ετών.

Ο ανερχόμενος Άζι Ρόμπερτσον («Ιστορία Γάμου») είναι ο Όλιβερ, ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Όλιβερ για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του Όλιβερ (Τζίλιαν Τζέικομπς και Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ) θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιο τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

Σκηνοθεσία: Τζέικομπ Τσέις.
Ηθοποιοί: Άζι Ρόμπερτσον, Τζίλιαν Τζέικομπς, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ.
Προβολές 21:30 καθημερινά, εκτός Τρίτης.

«Ο Βασιλιάς Γάιδαρος»

Ο Δημοτικός κινηματογράφος θα προβάλλει επίσης την ταινία «Ο Βασιλιάς Γάιδαρος» (μεταγλωττισμένη) την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις 19:00.

Ο Μανγκού είναι ένας ανέμελος γαϊδαράκος που από τύχη θα καταλήξει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου της Αζαντναγκάρ, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν ξέρει όμως ότι οι εκλογές είναι πλεκτάνη της αλεπούς, δολοπλόκου συμβούλου του βασιλιά, η οποία έχει τα δικά της, σκοτεινά κίνητρα.

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη, με ένα εισιτήριο είσοδος ελεύθερη για δύο άτομα. Τιμή: 6 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (επίδειξη κάρτας).

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος