Αγρίνιο: Έκθεση ζωγραφικής της Νεφέλης Πετρούλα «ντύμα γυμνό» στην «Ταξιδεύουσα»

Από τις 10 έως τις 27 Μαΐου

Η πρώτη ατομική έκθεση της Νεφέλης Πετρούλα με τίτλο το «ντύμα γυμνό» φιλοξενείται στην Ταξιδεύουσα, οδός Γρίβα 12, στο Αγρίνιο. Θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 10 Μαϊου στις 20:00 και θα λειτουργεί καθημερινά, 11:00-13:00 και 18:00-21:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας. «Είναι μια συλλογή έργων, φτιαγμένα μέσα στα τελευταία χρόνια. Ο,τι είναι προφανές στο μάτι, τότε αυτό είναι. Και ό,τι δεν καταλαβαίνεις, τότε μπορεί να είναι ό,τι φανταστείς», σημειώνει η Νεφέλη.

Μικρό αυτοβιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα καλοκαίρι του 1995 στο Αγρίνιο. Τελείωσα το σχολείο στο “Μουσικό” Αγρινίου. Τραγούδι και σχέδιο με συντροφεύουν απ’ τα παιδικάτα μου. Εισάγομαι, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στο Τμήμα Μουσικών σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, το ακαδ. έτος 2013 – 2014, όπου και το παρακολουθώ για δύο έτη. Το 2015 εγγράφομαι στην σχολή ΑΚΤΟ στην Αθήνα και αποπερατώνω τις σπουδές μου το 2017 με ειδικότητα: «Τεχνικός τεχνολογίας ενδύματος και υποδήματος – Σχεδιάστρια μόδας».

Για δύο έτη παρακολουθώ φροντιστήριο σχεδίου στα Γιάννενα και το 2019 εισάγομαι με επιτυχία, μετά από εξετάσεις, στη σχολή Καλών Τεχνών – Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου φοιτώ έως σήμερα.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος