Έκθεση Αιτωλοακαρνάνων εικαστικών στο Αγρίνιο τον Φεβρουάριο

Από 4 έως 28 Φεβρουαρίου

Έκθεση Αιτωλοακαρνάνων εικαστικών διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια η «Φλόγα». Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Παλαιά Δημοτική Αγορά (αίθουσα Γλυπτοθήκης), από 4 έως 28 Φεβρουαρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι εικαστικοί θα πρέπει να είναι απόφοιτοι της ΑΣΚΤ ή μέλη του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ή επαγγελματίες καλλιτέχνες που τεκμηριωμένα έχουν παρουσιάσει έργα τους τουλάχιστον σε μια ατομική ή ομαδική έκθεση.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν ένα ή δύο έργα τους, τα οποία θα πρέπει να παραδώσουν έως την Παρασκευή 20/1/2023, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την οργανωτική ομάδα της έκθεσης (Δημήτρης Κρέτσης, 6940527951 και Χαράλαμπος Ζαχαρόπουλος, 6942881274).

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 5/1/2023 στο e-mail: [email protected]. Η κάθε δήλωση συμμετοχής θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται με τα εξής:

  • στοιχεία του καλλιτέχνη (ονοματεπώνυμο, ταχ. διεύθυνση, email, τηλέφωνο)
  • τίτλος έργου ή έργων, υλικά και διαστάσεις
  • φωτογραφία έργου ή έργων
  • σύντομο βιογραφικό (έως 150 λέξεις) και φωτογραφία του καλλιτέχνη

Όλα τα έργα θα διατίθενται στη συμβολική τιμή των €150. Τα έσοδα της έκθεσης θα δοθούν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο «Φλόγα». Όσα έργα δεν πωληθούν θα επιστραφούν στους δημιουργούς τους μετά τη λήξη της έκθεσης.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος