Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025

Έκοψαν την Βασιλόπιτά τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Μεσολογγίου

Κοινοποίηση

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου σε εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025, παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού, του Δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου, Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, αιρετών και εκπροσώπων φορέων.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, ενώ ο κ. Διαμαντόπουλος αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους για τη νέα χρονιά, ευχόμενος «η στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους και της δημοτικής αρχής να συνεχιστεί και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, προς όφελος των δημοτών και του τόπου».

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατσακιώρης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Χρήστος Παΐσιος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Τσιχριτζής, η υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιάννης Τσούνης, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Βασίλης Μπαρμπετάκης, διοικητές και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, Συλλόγων και Φορέων, καθώς και πλήθος εργαζομένων από όλες τις δημοτικές υπηρεσίες.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: