Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

Έκλεισε η Ιόνια Οδός λόγω της φωτιάς στον Πλατανίτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κοινοποίηση

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως, λόγω της πυρκαγιάς στον Πλατανίτη Ναυπακτίας, έχει τεθεί σε ισχύ αμφίπλευρη εκτροπή κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου έως και τον Α/Κ Γαβρολίμνης. «Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η Νέα Οδός, με την ανακοίνωσή της, ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Κλειστή είναι κατά τόπους και η Αντιρρίου – Ναυπάκτου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: